Историята зад годежния пръстен на Меган Маркъл

Обичаш ли да четеш за знаменитостите? А харесваш ли света на бижутата? Ако отговорът на един или и на двата въпроса е “да”, тогава остани с тази статия, за да научиш малко повече за историята зад годежния пръстен на Меган Маркъл.

Историята на самата Меган Маркъл напомня на “Пепеляшка”. Американската актриса, която е без нито капка синя кръв, ще стане част от кралското семейство на Великобритания, въпреки че е католичка, наполовина чернокожа и разведена. Тя е на 36 години, а бъдещият ѝ съпруг принц Хари – който е пети по ред за британския престол – е на 33 години.

Снимката е от: http://www.foxnews.com/entertainment/2017/11/27/meghan-markles-engagement-ring-from-prince-harry-has-special-connection-to-princess-diana.html

Двамата се запознали на “сляпа среща”, уредена от тяхна обща позната през юли 2016 година. Годежният пръстен е лично проектиран от принц Хари и основният му камък е от африканската страна Ботсвана – бял диамант – докато около него са наредени по-малки диаманти, принадлежали на лейди Даяна, за да може, както казва принц Хари: “тя да е с нас по време на това лудо пътуване.” Самата халка е от злато, което принцът е избрал, понеже е любимото на годеницата му. Пръстенът е изработен от “Клийв енд къмпани” – официалният бижутер на кралицата Елизабет Втора.

Прочетете още:

История на брачните халки

Кардашианс – бижута за милиони – откраднати, загубени и подарени

Тенденции при бижутата за пролет 2018

Снимката е от: https://www.today.com/style/prince-harry-designed-meghan-markle-s-engagement-ring-his-mother-t119296

Пръстенът е спомен за нещата, които са най-близки до сърцето на принц Хари и той желае любимата му да ги носи. Меган Маркъл е поласкана от жеста на годеника си и се радва, че въпреки че няма да как да се запознае с майка му, понеже ще познава част от нея чрез годежния си пръстен.

Идеята за основен диамант с произход от Ботсвана произлиза от факта, че двойката е прекарала известно време на сафари в тази страна и преживяли наистина прекрасни дни, като освен това успели добре да се опознаят, понеже останали сами.

Снимката е от: https://www.hellomagazine.com/brides/2017120744597/meghan-markle-engagement-ring-replica/

Предложението дошло в една ноемврийска нощ, докато двойката се готвела за уютна вечеря у дома с печено пиле. Когато принц Хари паднал на едно коляно, Меган Маркъл дори не го оставила да довърши, а направо извикала “ДА”. И сега превъзходният пръстен, дизайнът на който принадлежи на самия принц Хари, краси ръката на бъдещата принцеса Меган Маркъл.

Снимката е от: http://www.thejewelleryeditor.com/jewellery/article/meghan-markle-engagement-ring-story-get-the-look/?utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=58852874&_hsenc=p2ANqtz-9AupoNBeYm-kz7gtpjE1r3OefirL20bDEB6jAMdvqqX_C9fOar_IAttOXwXRHdMfhzdBq1vATswKDNsz04R-mVT35uweWY2whWT2UcT_OHcibWGJI&_hsmi=58852874

Ако нашата история ти е харесала, сподели я с приятели и им покажи част от живота на звездите и от превъзходните бижута, които носят те. Влез в сайта ни semando.com, за да видиш както още интересни статии за знаменитостите и бижутата, така и превъзходни украшения, с които да допълниш тоалета си.
 Брой преглеждания:546

Също може да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *