Тенденции при бижутата за пролет 2018

Зимата е вече е тук и бавно идва краят на още една пъстра и запомняща се година. Но заедно с него, идват и модните ревюта на големите марки с тенденциите за пролет 2018. Ако и вие сте ги очаквали с нетърпение – представяме ви новите модни предложения при бижутата за следващия сезон. Подгответе се от рано, за да сте в крак с модата.

Гривни за крак

Нашата любимка (надяваме се и ваша) Виктория Бекъм заложи на тези прекрасни и нежни бижута в новата си колекция. Вярваме, че с появата на първите пролетни цветове, само тази тенденция ще се „разлисти“ и в гардеробите ни.

Перли

Този и следващия сезон перлите са на почит. Виждаме ги в много от колекциите на големите дизайнери, елегантно заели формата на обици, колиета, гривни и всички други аксесоари, за които можете да помислите.

Изящни обици – Statement earrings

Най-голямо разнообразие от тенденции има при обиците в следващия сезон. Но както ще разберете по-късно за колиетата, една от главните тенденции е те да са запомнящи се. Обемни, покрити с много кристали, подобни на кралски бижута – колкото по-интересни, толкова по-добре. Показали сме ви само няколко примера, но може да развихрите вашето въображение и да експериментирате на свобода.

Прочетете още:

Запомнящи се колиета

Чокърите продължават да се виждат в модните дефилета, но вече отстъпват и място на по-интересни и пищни модели колиета. Смесицата на чокър с дълъг и тънък синджир е също много предпочитана комбинация от големите модни къщи за пролетта на 2018. Но независимо какво изберете – дълго или късо колие, важното е да е запомнящо се.

Кръгли обици

Кръглите обици са класически и много жени ги харесват, тъй като пасват добре на почти всички типове лица. Те са непретенциозно бижу, което лесно може да се съчетае с всеки тоалет. През следващия сезон очакваме те да навлязат все повече в кутиите ни за бижута.

Видящи обеци с топчета

Обемни висящи обици тип полюлей

Обемни, кристални и много блестящи – тези обици привличат погледа веднага и са една от любимите ни тенденции за следващия сезон.

Обици по ухото – Earcuffs

Обиците, обгръщащи части от ухото или даже цялото, запазва челните места и в следващия сезон. Много дами се влюбиха в тази тенденция и затова тя продължава да властва с по-пъстри и интересни модели.

Различни обици или обици само на едното ухо

Тази тенденция не е за всеки, а даже бихме казали, че е само за по-ексцентричните от нас, които обичат да показват на хората, че не се страхуват да бъдат различни.


Корони и диадеми

Долче и Габана ни напомниха, че в ежедневието си не трябва да сме просто жени, а едни истински кралици. Те представиха колекцията си в Милано, която беше обсипана от тежки кралски бижута, покрити с много кристали и перли. Най-запомнящи се бяха диадемите и короните им, в които ние найстина се влюбихме.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятели и ни последвайте в социалните ни канали, за да получавате най-новите промоции и новини около нас.

Снимки от:

20 Hottest Earring Trends for Women in 2018


http://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g12178454/spring-2018-jewelry-trends/?slide=14
http://www.vogue.co.uk/gallery/jewellery-trends-spring-summer-2018
http://www.elleuk.com/fashion/trends/news/a38840/forget-flower-crowns-were-doing-real-crowns-now/
http://www.vogue.co.uk/shows

 

 Брой преглеждания:1349

Също може да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *