Добре Дошли!

Здравейте и добре дошли в нашия нов онлайн магазин за модерни бижута SEMANDO.

 

Тъй като това е първият ни пост, искаме да ви запознаем набързо с нас и нашата история. Ние сме млад екип, начело с Виржиния и Петър – двамата създатели на бранда. Виржиния е натрупала своя опит от семейния бижутерски бизнес, а Петър е професионалист в своята сфера – IT и онлайн маркетинг. Вярваме, че със своята страст към бижутата и опита си, ние можем да ви предоставим едно прекрасно преживяване. Подробната история на нашия екип може да прочетете тук.

Сигурно се чудите защо Semando. Думата не означава нищо конкретно и точно затова решихме да заложим на нея. Не искахме да бъде свързвана с нещо определено и вие – нашите клиенти, да имате предубеждения. Искаме да разгледате продуктите и сами да си изградите образ и мнение за нас. Нашето желание е ние заедно да ѝ придадем смисъл, да ѝ вдъхнем живот. 

Навярно също бихте попитали защо трябва да ни се доверите? Отговорът е лесен  – защото сме в тази сфера дълго време и бихме ви помогнали не само с избора на бижута, но и с полезни съвети. Ние знаем как трябва да се носят определени бижута, знаем кои подхождат на вашето лице и фигура и от кои трябва да бягате надалече.

Нашето мото е, че не трябва да похарчите стотици левове, за да се чувствате като за милиони. Това е и главната причина цените ни да са напълно достъпни за всички. И не само това, ние сме единствените, които ви даваме доставка в цялата страна и бижу, опаковано в прекрасна подаръчна кутийка, напълно БЕЗПЛАТНО.

Желанието ни да ви бъдем полезни ни накара и да създадем този блог. Тук ще публикуваме всяка седмица по нещо интересно за вас. Било то идеи за съчетаване на тоалети и бижута, нови тенденции или пък интересна информация за различни страни и какви бижута се носят там – винаги ще може да намерите нещо за себе си. Ще разкрием за вас света на различните камъни и метали и ще ви дадем знанието, за да правите винаги правилния избор.

Стремежът ни е да покажем на жените, че те могат да излязат от комфортната си зона и в това няма нищо страшно. Много жени се притесняват да носят нестандартни бижута и залагат само и единствено на стандартните. Няма нищо лошо в това – както е казала Джаки Кенеди: “Перлите са винаги подходящи.” Но защо пък да не смените малко начина, по които изглеждате, и то с нещо толкова лесно като един нов чифт обици или колие. Нека не забравяме,че мъжете харесват, когато една жена се преобразява в различни форми – така тя запазва своята мистериозност и женственост и винаги остава интригуваща.

Ирис Апфел е казала “Бижутата са най-трансформиращото нещо, което може да носим.” Ние напълно се съгласяваме с нея!

Така че разгледайте нашите продукти и изберете нещо различно, с което да изненадате себе си и околните! Очакваме ви!

 

Целувки,

Team Semando

 Post views:644

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *