Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

От какво са направени бижутата?

Бижутата са направени от бижутерска сплав със златно/сребърно покритие. Имаме и бижута направени от сребро с проба 925. Моля прочетете описанието на продукта, за да се информирате за материала, от който е създаден.

Как да преценя дали пръстенът ще ми стане?

За да разберете точния размер на пръстен, който да си поръчате, може да измерите обиколката на Вашия пръст. Използвайте конец, който да увиете околко пръста си и измерете с линийка дължината му. Разгледайте колона "Обиколка" от таблицата по-долу, след като разберете обиколката на Вашия пръст.

Друг начин да разберете точния размер е с помоща на ваш пръстен. Използвайте линийка, за да измерите вътрешния му диаметър. Измерте разтоянието в най-широката част на пръстена като изключите металната част и погледнете колона "Вътрешен диаметър" от таблицата по-долу.

Таблица с размери на пръстени:

US размер Вътрешен диаметър (мм) Обиколка(мм)
6 От 16 до 16.6 мм 51, 52, 53 мм
7 От 17 до 17.6 мм 54, 55, 56 мм
8 От 18 до 18.6 мм 57, 58 мм
9 От 18.9 до 19.3 мм 59, 60, 61 мм
10 От 19.6 до 20 мм 62, 63 мм

Как да преценя дали гривната ще ми стане?

Стандартните размери на гривните са 7" за жени и 8" за мъже. Приблизителният размер на китката се определя с шивашки метър увит около китката, под кокалчето на китката. Ако нямате шивашки метър може да използвате лента и с молив да отбележите точката на припокриване. След това с линийка определяте дължината на обиколката на китката.

Друг начин за определяне на размера на гривната е да измерите дължината на Ваша стара гривна. Трябва да знам дали включвате закопчаването в тази дължина.

Ако купувате гривната като подарък може да използвате таблицата, която обхваща най-често срещаните размери.

Във всички случай Ви моля да ми пишете дали ми давате обиколка на китката, дължина на Ваша стара гривна или стандартен размер.

Размер на китката (в inches) Размер на гривната(в inches) Размер на гривната(в cm)
6-1/2" 7" 17.75 cm малка
6-3/4" 7-1/4" 18.50 cm малка +
7" 7-1/2" 19.00 cm средна
7-1/4" 7-3/4" 19.75 cm средна +
7-1/2" 8" up 21.50 cm голяма

Колко струва доставката?

Доставката в цялата страна е 2.99лв до офис на Еконт. За доставка до адрес на клиента цената е фиксирана на 4.5лв. Ако сумата на покупката е 20 лв или повече, тогава доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.

За колко време ще пристигне поръчката ми?

Срока на доставка е от 1 до 2 работни дни, след приемане на поръчката, в зависимост от населеното място и графика на спедиторските фирми.

Ако направите поръчка преди 16.00 часа, тя обикновено пристига на следващия работен ден.

Ако в поръчката ви има артикули със статус „Pre-order”, тя ще бъде изпълнена в рамките на 2 до 5 работни дни.

Мога ли да получа отстъпка от цените в сайта?

Да! Всички поръчки над 200 лева автоматично ще получат отстъпки от цените в сайта, в зависимост от обема на поръчката, вида и количеството на артикулите.

Мога ли да направя поръчка, без да се регистрирам в сайта?

Да! При правене на поръчка можете да изберете опцията 'еднократна поръчка' и трябва само да попълните информацията, нужна за изпълнение на поръчката ви.

Мога ли да върна закупен продукт?

Да, можете да върнете продукт в 14 дневен срок! Повече информация за връщане на стока и възстановяване на пари, можете да намерите тук

Забравих си паролата. Как мога да вляза в профила си?

Ако сте забравили паролата си, трябва да въведете вашия имейл адрес в полето "Забравена парола", след което ще получите нова автоматично генериран парола в пощенската си кутия. От съображения за сигурност е желателно да смените автоматично генерираната парола с нова.

Направих поръчка, но не получих имейл на електронната ми поща. Поръчката ми приета ли е успешно?

Не! Ако не сте получили автоматичен имейл на електронната ви поща, то това значи, че не сте успели да завършите успешно вашата поръчка. Това, което трябва да направите, е да се върнете в сайта, да следвате стъпките и да потвърдите поръчката. Като направите успешно вашата поръчка, ще получите автоматично генериран имейл с уникален (5-цифрен) номер на поръчката ви. Само така ще знаете, че ние сме получили успешно вашата поръчка и ще я изпълним.

Снимките на артикулите, точно копие ли са на продукта, който ще получа?

Да! Снимките ни са точно изображение на продуктите, но моля прочетете описанието на продукта, за да добиете реална представа за теглото и големината.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.