За нас

Нашето вдъхновение

Наш безкраен извор за вдъхновение са съвременните и независими жени. Жените, които се развиват, които подчертават своята идентичност и се отличават, независимо от мястото, на което се намират – от големите мегаполиси до малките градчета.


Защо нас?

Нашите бижута са предназначени за жените, които се отличават. Жените, които залагат на своя собствен стил и индивидуалност. Нашият млад и амбициозен екип поема отговорната задача да е винаги запознат със световните тенденциите и всеки сезон да селектира за вас – тези жени, само актуални бижута на напълно достъпни цени. Ние влагаме своята събрана експертиза на 100%, за да изберем и да ви предоставим само уникални бижута – такива, с които да блестите ден и нощ.


Нашата философия

Със съчетание от различните модни стилове и щипка индивидуалност, ние оставаме винаги в крак с модните тенденции.

Нашата цел 
Ние целим да ви помогнем да се чувствате красиви, желани, различни и модерни във всеки момент от ежедневието ви, и то без да се разделяте с месечната си заплата за това. Преодолявайки бариерите, ние се надяваме и да наложим SEMANDO като бранд в страната и чужбина, оставяйки по-голяма следа.


Нашият слоган

Не са нужни стотици левове, за да изглеждаме като за милиони.


Нашата история

Ние сме наследници на бижутерийната семейна компания Gold Rush, която е на пазара повече от 20 години. Разчитайки на натрупаният опит от бижутерийния свят, нашият екип има амбицията да покори женските сърца, като им предостави едно нестандартно и различно преживяване.
SEMANDO е логичното продължение и моя мечта. Казвам се Виржиния и още от 16-годишна работя в семейните магазини за бижута. Още и от тогава съм „пристрастена“ към прецизността на занаята, внимателно и съзнателно изваяните метали, отблясъците, целта и влиянието на скъпоценните камъни.
Още в ученическите си години започнах да изразявам страстта и интереса си към света на модата. Показвах своето влечение към по-артистичните аксесоари, открояващи идентичността ми, а бижутата отразяваха предпочитанията ми – акцентиращи и отличителни.През 2014 година прекъснах висшето си образование и заминах за Лондон. Въпреки че успях да създам и поддържам добър начин и стандарт на живот, страстта към бижутата, желанието за независимост и любовта към родината ме накара да се завърна в България. Така след няколко години напуснах добре платената си работа и се върнах тук, за да преследвам мечтата си. Така и се роди онлайн бутикът SEMANDO. Въпреки трудната (но, слава богу, положително развиваща се) бизнес обстановка тук, аз успях да намеря стабилен и опитен бизнес партньор в лицето на Петър Дяксов – дигитален маркетолог и управител на IT фирмата Tendrik. Двамата заедно продължаваме да предприемаме стъпки към реализирането на мечтите, водени от вярата, че те се сбъдват, стига да работиш достатъчно силно за това.

Semando.com е уебсайт за електронна търговия, който се управлява от дружеството с ограничена отговорност "Семандо" ООД, ЕИК: 204580061, адрес на управление град Ловеч, ул. Тодор Кирков 5 и представлявано от Виржиния Тодорова, в качеството си на управител.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.